Wat je van oma kunt leren over social media gedrag

Social Media is niet iets wat je moet leren, zoals fietsen of punniken. Het zijn vaardigheden die je al hebt en die je in een nieuwe sociale omgeving moet toepassen. Dezelfde persoonlijke kwaliteiten en sociale handigheden die je (hopelijk) hebt geleerd tijdens je opvoeding, zullen je succesvol maken op social media. Hieronder zijn 10 dingen die je oma je ooit wel geleerd heeft en die je kunt toepassen op social media. En als je je ze nog niet geleerd hebt, maak dan een afspraak met je oma want onder het genot van een kopje thee kan zij je alles vertellen over hoe je ‘vroeger’ kunt toepassen in de digitale wereld. (more…)

Tags : , , , , , , , , , ,

#Bijna volwassen #blogger #humor #actualiteiten #socialmedia groentje #scherp #schrijfster (inwording) #TweetsToTheTop #helemaal ik #smc040